BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,71
ALTIN 2.489,30
HABER /  MEDYA

Hayat Sırları neden yoktu final mi yapacak yeni bölüm ne zaman?

Hayat Sırları dün neden yayınlanmadı ekranlara veda mı ediyor? Star Tv'de çarşamba günü ekrana gelen Hayat Sırları'nın yerine Babamın Günahları ekrana geldi. Hayranları Hayat Sırları yeni bölüm ne zaman final mi yaptı sorusunu sordu. Gelin hep birlikte Hayat Sırları'na bakalım.

Abone ol

Star Tv'de çarşamba günleri ekrana gelen ve başrollerini Hazar Ergüçlü ile Ekin Koç'un paylaştığı Hayat Sırları dün akşam ekrana gelmedi. Reytinglerde de iyi sonuçlar elde edemeyen Hayat Sırları neden yok yeni bölüm yayınlanmayacak mı soruları akılları karıştırdı.

Bilindiği üzere Hayat Sırları'nın yerine artık Babamın Günahları gelecek. Diriliş Ertuğrul'a rakip olan Babamın Günahları sosyal medyanın gündemine şimdi oturdu. Fakat Hayat Sırları izleyicileri bu duruma çok sevinmedi. 4 bölüm sonra final yapacağı açıklanan Hayat Sırları yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek sorusu sorulmaya başlandı.

HAYAT SIRLARI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Hayat Sırları yeni bölümünün ne zaman ekrana gelecek belli oldu. Yayın günü değişen Hayat Sırları artık pazar günleri ekrana gelecek. Hayat Sırları'nın ilk bölümü 14 Ocak 2018 Pazar günü ekrana gelecek.

REYTİNGLERDE İSTEDİĞİ SONUCU ELDE EDEMİYOR Hayat Sırları reytinglerde istediği sonucu elde edemedi. 4 bölüm sonra ise Hayat Sırları ekranlara veda edecek.