BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  GÜNCEL

Hayaline kavuştuktan iki hafta sonra yaşımını yitirdi

4 yıl önce yakalandığı lösemiyi 2 hafta önce yenerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen 6 yaşındaki Mustafa Sincar, kanındaki enfeksiyona bağlı rahatsızlık sonucu yaşımını yitirdi.

Abone ol

Adana'da 4 yıldır mücadele ettiği lösemiyi yenmesinin ardından en büyük hayali olan polis aracına bindirilerek hastaneden evine götürülen 6 yaşındaki Mustafa Sincar, kanındaki enfeksiyona bağlı rahatsızlık sonucu yaşımını yitirdi.

İsmail Sincar ile Suriye uyruklu eşi Türkiye Sincar çiftinin 3 çocuğundan Mustafa Sincar, 4 yıl önce yakalandığı lösemiyi 2 hafta önce yenerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Evlatlarının sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşayan ailesi, kontrol amacıyla 13 Mart'ta hastaneye götürdükleri Sincar'ın kanında enfeksiyon tespit edilmesi üzerine büyük üzüntü yaşadı.

Tedavi altına alınan Sincar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sincar'ın cenazesi, merkez Seyhan ilçesindeki Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Polislere ilgi duyan ve en büyük hayali polis aracına binmek olan Sincar'ı Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polisler tedavisi sürecinde hastanede ziyaret etmiş, minik çocuğu taburcu edilirken de ekip araçlarıyla hastaneden alıp evine bırakmıştı.