BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.463,43
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu yağmur 12 ile fena geliyor!

İSTANBUL hava durumu başta olmak üzere aşırı sıcaklara mola! Yurt genelinde sıcaklıklar birkaç derece düşüyor. Bugün 12 ilde birden sağnaka yağış var. Kocaeli, Düzce, Bolu, Eskişehir, Kütahya hava durumuna dikkat!

Abone ol

İSTANBUL ve Ankara ahava durumu başta olmak üzere çöl sıcaklarına kısa bir ara. Meteoroloji son tahminleri açıkladı sevindirici haberi vardı. Sıcaklıklar yurt genelinde birkaç derece düşüyor. 12 ilde birden sağanak yağış etkili olacak. İstanbul hava durumu için ise sevindirici haber 3 gün boyunca yağmur var. Bugün sıcaklık en yüksek 32 derece olacak.

Peki Kocaeli, Bolu, Düzce, Kütahya, Afyon, Eskişehir, Bilecik, Yalova, Kırıkkale, Bursa, Kastamonu ve Denizli'de hava durumu nasıl olacak? Bugün bu illerde aralıklarla etkili sağanak yağış var.

İSTANBUL HAVA DURUMU 3 GÜN BOYUNCA YAĞMUR VAR!

İSTANBUL hava durumu güzel haber meteorolojiden geldi. 3 gün boyunca yağmur var. Bugün en yüksek sıcaklık 32 derece olacak. 28 Haziran Salı günü yağışlarbaşlayacak ve 3 gün boyunca aralıklarla etkili olacak.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin genellikle az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, batı bölgelerimizin yer yer çok bulutlu, Ege, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz'in İç kesimleri ile Sivas ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



HAVA SICAKLIĞINA DİKKAT!

Sıcaklıkkarda önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Genellikle kuzey ve kuzey batı, Akdeniz kıyılarında güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun iç ve batı kesimlerinde kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.