BIST 10.199
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.391,43
HABER /  DÜNYA

Hastaneyi hedef alan hırsız yakalandı

Adana’da Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morgundan hırsızlık yaptıktan sonra ameliyathaneye hırsızlığa çıkan şahıs, güven timleri t...

Abone ol

Adana’da Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morgundan hırsızlık yaptıktan sonra ameliyathaneye hırsızlığa çıkan şahıs, güven timleri tarafından suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Muhammet K. (29) isimli bir kişi, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne girerek 10 kez hastanenin ameliyathanesinden, intaniye ve acil servisten hemşire ve doktorların yaklaşık 2 bin lira kadar parasını, cep telefonlarını, kredi kartı ve maaşlarını çaldı. Aynı hırsız bir lisede müdürün cüzdanını ve Adana Devlet Hastanesi’nden de yine doktor ve hemşirelerin kilitli dolaplarından paralarını çaldı. Bu olayların ardından müştekiler polise şikayette bulundu. Polis iki hastanede de önlem alırken, polisin önlem aldığını fark eden zanlı, bu kez Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde polisin bile aklına gelmeyecek bir yere girip hırsızlık yaptı. Zanlı hastanenin morguna girerek burada değerli eşya ya da para aradı. Bu arada morgun görevlisinin el çantasını alıp kaçtı. Ancak hırsız bununla da yetinmeyerek bu kez de hastanenin ameliyathanesine çıktı. Burada güven timleri hasta kılığına girerek pusu attığı için fark etmeyen zanlı, ameliyathanede doktor dolabından hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Emniyete getirilerek sorgulanan Muhammet K.’nin, aç olduğunu, 1.5 yaşında çocuğu olduğunu, bu nedenle hırsızlık yaptığını söylediği öğrenildi. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)