BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Hastaneden çıktı Erdoğan'a saydırdı

Sıkılan biber gazından etkinen CHP'li Gürsel Tekin, Taksim İlk Yardım Hastanesi'nden ayrıldıktan sonra Taksim Meydanı'na geldi.

Abone ol

Gürsel Tekin burada bir açıklama yaparak, "Özellikle belli kanallar şantiyeleri göstererek kamuoyunda Edirne'den Ardahan'a kadar insanlar 'Aa şantiyenin üstünde miting olacak mı?' diyecek haklı olarak. Bu alan 100 bin ,150 bin kişi almaz mı? Emekçine niye bunu reva görüyorsun. Erdoğan sana sesleniyorum sayın Erdoğan. Senin Esad'dan ne farkın var Allah aşkına" dedi.

"AMBULANSA DA BİBER GAZI SIKTILAR"

Sağlık durumunun sorulması üzerine Tekin, "Biz aynı zamanda devlet kuralları bilen insanlarız. Milletvekilimiz Kadir Bey ve ben yetkililerle görüştüm sorun yok. Biz caddede ilçe binamıza yürüyecez. Sadece 2 dakika yürüyebildik. üçüncü dakika hepimizi göre göre bile bile hepimizin üzerine gaz sıktılar. Benim nefeste bir sorunum var. Bir vatandaşımız evini açtı. Orada bir rahatlama oldu. Tekrar indik, biz CHP otobüsümüze geldik. Otobüste defalarca gazlar sıkıldı. Uyarılarımıza rağmen gaz sıkılmaya devam edildi. En son gerçekten çok kötü oldum. Ambulansa binmek zorunda kaldık. Ambulansada biber gazı sıktılar. Sayın Erdağan senin Esaddan mesaddan farkın yok. 30 yıldır siyasetin içinde olan insanlar gördük ki Türkiye'de hiçbirsey değişmemiş. Apoletli Evren gitti, apoletli Tayyip geldi. Bu seferde sivil apoletlerle mücadele edeceğiz" dedi.

İyi olduğunu söyleyen Güsel Tekin, " Onlara inat iyi olacağız" diyerek konuşmasını bitirdi.


Yaşadığı olay sonrası Twitter hesabından açıklama yapan Tekin, 'Ambulansın içine bile gaz sıktılar. İçişleri Bakanı'ndan telefon bekliyorum' dedi.

ekran-resmi-2013-05-01,-12.26.40.png

'AMBULANSIN İÇİNE BİLE GAZ SIKTILAR'

Yaşadığı olayın ardından Twitter hesabından açıklamada bulunan Gürsel Tekin, ''Beşiktaş'ta yoğun gaza maruk kaldık. Bırakın milletvekili, parti yöneticisi olmayı ben bir yurttaşım. O polislere talimatı kim verdi.Derhal açıklama bekliyorum'' dedi.

İşte Tekin'n Twitter hesabından yazdıkları;

ekran-resmi-2013-05-01,-13.24.24.png

istanbul-böyle-1-mayis-görmedi.jpg


CHP'LİLER FENALIK GEÇİRDİ

Beşiktaş'ta CHP'lilere yönelik ikinci kez polis müdahalesi yaşandı.Müdahale sırasında bazı CHP'liler fenalık geçirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, biber gazından etkilenerek bir binaya girdi.

ÖNLEM AMACIYLA HASTANEYE KALDIRILDI

Çıkışta bir açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in gazdan etkilendiği ve önlem amacıyla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

GAZDAN ETKİLENENLER HASTANELERDE!

Beşiktaş ve Şişli'deki olaylarda polisin attığı gaz bombalarından etkilenen vatandaşlar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

ekran-resmi-2013-05-01,-11.21.47.png

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gazdan etkilenen 16 kişi getirildi. Bu arada ambulans personelinin gaz maskaleri ile görev yapması dikkat çekti.

ekran-resmi-2013-05-01,-11.22.53.png

DHA MUHABERİ YARALANDI

Beşiktaş'ta meydana gelen olayları görüntülemeye çalışan Doğan Haber Ajansı muhabiri Zeki Günal başına ve koluna isabet eden taşlar nedeniyle hafif yaralandı.

Zeki Günal bir sırada kısa süreli fenalık geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Zeki Günal'ın taş isabet elinde bir kırık meydana geldiği belirlendi. Diğer kontrolleri de yapılan Günal, eline yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

ekran-resmi-2013-05-01,-11.26.21.png


                                          1 MAYIS HABERLERİ                                        

  BUNLARI DA OKUYUN! 

*ARINÇ 1 MAYIS İÇİN ÇOK KIZDI
*NİHAT DOĞAN 1 MAYIS'A GİTTİ Mİ?
*POLİSİN KAFASINI YARDILAR
*ÇARŞI'DAN KEMAL SUNALLI 1 MAYIS KUTLAMASI
*RADİKAL GRUPLARIN 1 MAYIS DEHŞETİ
*KÜREKLE MOBESEYİ KIRDILAR
*1 MAYIS'TAKİ BU MASKELİLER KİM?