BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16
HABER /  GÜNCEL

Hastane önünde endişeli bekleyiş!

Ankara'da meydana gelen patlama sonrası yaralılar 10 ayrı hastaneye kaldırıldı. Bu arada Sağlık Bakanlığı, tüm hastanelerin acil servislerini alarma geçirdi.

Abone ol

Ankara Kızılay'da Güvenpark'ta bulunan otobüs duraklarının olduğu bölgede yaşanan şiddetli bir patlama sonrasında hastanelerde alarm durumuna geçildi. Doktorlar ve sağlık çalışanları hastanelerin kapılarına çıkarak yaralıları bekledi. yaralılar Ankara'daki 10 ayrı hastaneye kaldırıldı.

Kızılay Meydanı'nda saat 18.45 sıralarında şiddetli bir patlama yaşandı. Güvenpark'taki otobüs duraklarının olduğu yerde gerçekleşen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Bomba yüklü araçla gerçekleştirildiği iddia edilen saldırı sonucu çok sayıda vatandaş yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hatanelerde alarm durumuna geçildi.

Ankara'nın hemen her yerinde duyulan patlama sesi nedeniyle doktorlar ve sağlık çalışanları hastanelerin kapısına kadar inerek yaralıları bekledi.

Yaralılar hastanedeki 10 ayrı hastaneye kaldırıldı.