BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

HANGİSİ GERÇEK RAMOS?

Ordulu Uğur Bayazıt, İspanya Milli takımı ve Real Madrid’in başarılı oyuncusu Sergio Ramos’a benzerliği ile dikkat çekiyor. <br/>Orduspor’da...

Abone ol

Ordulu Uğur Bayazıt, İspanya Milli takımı ve Real Madrid’in başarılı oyuncusu Sergio Ramos’a benzerliği ile dikkat çekiyor.
Orduspor’da geçmiş yıllarda forma giymiş olan Bayazıt, Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda topla minik bir gösteri yaparken, Ramos’a benzerliği ile stat görevlisini de şaşkına çevirdi. Stat görevlisi, “Futbolu çok iyi takip ediyorum. Gazetelerden Uğur’u duymuştum ama bu kadar benzeyeceğini düşünmüyordum. Statta görünce çok şaşırdım. Gerçekten ‘Ramos geldi’ zannettim” ifadelerini kullandı.
Ordulu Ramos ise sokakta vatandaşların kendisiyle fotoğraf çektirdiğini ve ilgi gösterdiklerini söylerken, şöyle konuştu:
“Ordulu Ramos diye nam yaptık. Ramos’a benzerliğim ile birçok gazeteye manşet oldum. Yurt dışında da haberlerim oldu. Ramos’a benzetilmek güzel bir duygu. Sonuçta Ramos, popüler Real Madrid’de takım kaptanı. Ben de sporu, futbolu sevdiğim için böyle birine benzemek güzel. Ramos ile ben daha önce tanıştım. Türkiye-İspanya maçında giydiği forma ve kramponu bana hediye etti. Üzerimdeki forma Ramos’un giydiği formadır. Bana hediye etti. Onunla tanıştık. O da gördüğünde çok şaşırdı. Ben ona o kadar benzediğimi düşünmüyordum ama onu yakından görünce bende şaşkınlık geçirdim. Yakında İspanya’ya gideceğim. Onu orada göreceğiz.”
Geçmişte saçının uzun olduğunu söyleyen Uğur Bayazıt, kendisine kısa saçın yakışıp yakışmayacağı konusunda endişe duyduğu için kestiremediğini ama Ramos’a kısa saçın yakıştığını görünce kesmeye karar verdiğini belirterek, “Saçım uzunken de Ramos’a benzetiyorlardı. Ben uzun süre uzun saçlı dolaştım. Kestirmeye cesaret edemiyordum. ‘Kısa saç nasıl olur’ diye. Ramos da bize benzediği için baktım o kestirince ona yakışmış. Bize de yakışır diye biz de kestirdik. Günlük hayatta herkes adımı unuttu Ramos demeye başladı” diye konuştu.
(İHA)