BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.423,09

Hangi ünlü isim bebeğini kaybetti

Hangi ünlü isim bebeğini kaybetti

Yönetmenliğini üstlendiği “ya sonra” adlı filmde deniz çakır’la ateşli öpüşme sahneleri olan özcan deniz, o sahnelerin sevgilisi fahriye evcen’i rahatsız etmediğini söyledi.evcen’in “yaprak dökümü”ndeki rol arkadaşı çakır’la çok iyi arkadaş olduğunu ve fragmanı izlediğinde de hiçbir sorun...

Hangi ünlü isim bebeğini kaybetti

YÖNETMENLİĞİNİ üstlendiği “Ya Sonra” adlı filmde Deniz Çakır’la ateşli öpüşme sahneleri olan Özcan Deniz, o sahnelerin sevgilisi Fahriye Evcen’i rahatsız etmediğini söyledi.


Evcen’in “Yaprak Dökümü”ndeki rol arkadaşı Çakır’la çok iyi arkadaş olduğunu ve fragmanı izlediğinde de hiçbir sorun çıkarmadığını belirten Deniz, kendisininse o kadar rahat davranamadığını itiraf etti: “Fahriye beni anlıyor, hak veriyor. Ama ben sevgilimin rol gereği de olsa bir film ya da dizide başkasıyla öpüşmesini istemem.”


Hangi ünlü isim bebeğini kaybetti

MEHMET Ali Erbil, Twitter’da bir kullanıcının kendisi ile Yeliz Şar’ın iki aydır beraber olduğu iddiasına yanıt verdi.


Önceki akşam bir genç kızla Asmalımescit’te görüntülenen ünlü şovmen, “Yeliz Şar’le birlikte misiniz?” sorusu üzerine “Bizi bir yerde beraber görmüş, ondan dolayı yazmış olabilir. Yeliz’i tanıyorum ama arkadaşım olur, görüşüyoruz” dedi. Bazen arkadaşlıkların aşka dönüştüğü hatırlatılınca da itiraz etmeyen ve “Öyle şeyler oluyor” demekle yetinen Erbil, yanındaki kişinin ise aslında Serdar Ortaç’ın sevgilisi olduğunu ileri sürdü.

Hangi ünlü isim bebeğini kaybetti

1980 ve 1990’lı yılların ünlü mankenleri, sağlık problemi yaşayan dostları Yusuf Azuz’a destek vermek için podyuma çıktı.


Defilenin sürpriz ismi ise “Öyle Bir Geçer Zaman ki”nin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya oldu. Merve İldeniz, Deniz Pulaş, Esin Moralıoğlu, Canan Mutluer, Atilla Saral, Tolga Savacı ve Yaşar Alptekin gibi bir dönemin en ünlü mankenleri, Yusuf Azuz’un tedavi ve bakım masraflarına, aynı zamanda “Sokaklardaki Sadık Dostlarımız Platformu”na destek için Olivium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen defilede podyuma çıktı. Üç gün sürecek olan “1. Nostalji Moda Günleri” kapsamında düzenlenen defilenin sürprizi ise Erkan Petekkaya’ydı. Petekkaya, hayatında ilk kez mankenlik yaptı ve performansıyla profesyonellerden alkış aldı. Petekkaya, “Arkadaşım için buradayım. Ama podyuma çıkmak gerçekten zor şeymiş. Ustama acil şifalar diliyorum” dedi. Petek Dinçöz ve Demet Akalın’ın şarkılarıyla renk kattığı organizasyonun finalinde Yusuf Azuz da Ceren Kaplakaslan ve Başak Yonar’ın yardımıyla podyuma çıkarak eski dostlarının yanında yerini aldı.

Hangi ünlü isim bebeğini kaybetti

DEMET Akalın, kısa süre öncesine kadar en yakın dostu olan Hande Yener’le arasının açılmasından Sinan Akçıl’ı sorumlu tuttu.


Demet Akalın, bir zamanlar mahkemelik olduğu, sonra barışıp ayrılmaz ikili haline geldiği Hande Yener’e yine küs. “Avrupa’nın En İyi Dans Müziği” yarışmasında Türkiye’yi temsil etmesini eleştirdiği için Yener’e kızan Akalın, bu gerilimden müzisyen Sinan Akçıl’ı sorumlu tuttu: “Aslında benlik bir durum yok ortada. Hande’yle hiçbir problemim olmadı, olamaz da. Normalde Hande de böyle şeyler yapmaz, konuşmaz. Ama sanırım birlikte çalıştığı Sinan Akçıl’ın dolduruşuna geliyor. Sinan, birkaç albüm önce bir şarkımın aranjesini yapmıştı, o kadar. Kendisiyle hiç alışverişimiz olmamıştır. Acaba bu yüzden mi benimle bir derdi var, bilmiyorum. Hadise bile ‘Bu Sinan’ın Demet’le ne derdi var’ diye soruyormuş. Demek ki sürekli benim arkamdan atıp tutuyor.!”