BIST 10.355
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.458,72

Hangi dizi neremizi kemiriyor?

Hangi dizi neremizi kemiriyor?

Türk halkının hayatında diziler çok önemli bir yer tutuyor. hatta çoğu kişi dizilerle yatıp kalkıyor; 'fatmagül'ün davasının sonucunun ne olacağı, 'hürrem'in yeni entrikaları, 'feriha'nın mutluluğu yakalayıp yakalamayacağı sohbetlerin başlıca konularını oluşturuyor.

Hangi dizi neremizi kemiriyor?

Türk halkının hayatında diziler çok önemli bir yer tutuyor. Hatta çoğu kişi dizilerle yatıp kalkıyor; 'Fatmagül'ün davasının sonucunun ne olacağı, 'Hürrem'in yeni entrikaları, 'Feriha'nın mutluluğu yakalayıp yakalamayacağı sohbetlerin başlıca konularını oluşturuyor.

Hangi dizi neremizi kemiriyor?

Milyonları ekran başına kilitleyen popüler diziler ve bu dizilerde oynayan karakterler, bir araştırmaya konu oldu. Hangi karakterlerin daha çok duygusal ilgi yarattığı ve stres seviyesinin hangi sahnelerde arttığı özel bir çalışmayla belirlendi.

Hangi dizi neremizi kemiriyor?

Ortaya çıkan çarpıcı sonuçlar; reklamların ne zaman girmesi, ürün yerleştirmelerin hangi oyuncunun görüldüğü sahnede olması gerektiği gibi konularda ipuçları sunuyor. Ekranlarda boy gösteren en popüler 11 dizinin nöromarketing ölçümleri, beyin EEG'si tekniğiyle Türkiye'de ilk defa Thinkneuro tarafından MediaCat için gerçekleştirildi. Nöroskorlar; gönüllü deneklerin beyin aktivasyonlarının ölçülmesiyle elde edildi.

Hangi dizi neremizi kemiriyor?

Dizilerin lokomotifi olduğu düşünülen yıldız başrol oyuncuları zaman zaman kitleleri peşinden sürükleyemeyebiliyor. Bunun bir örneği 'Kuzey Güney' dizisinde görülüyor.