BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Halk TV'de Saadet Partisi'ne övgü dolu sözler

Referandumda 'hayır' oyu verecek Saadet Partisi, CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV'de yayınlanan 'Halk Arenası' programında yere göğe sığdırılamadı.

Abone ol

Halk TV'de yayınlanan ve Uğur Dündar'ın sunduğu, Müjdat Gezen ile Yılmaz Özdil'in katıldığı Halk Arenası programında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan ilgiyle bahsedildi.

SAADET PARTİSİ LİDERİNİ ÖVE ÖVE BİTEREMEDİLER
Dönemin "Öğrenciler Cuma'ya gitti şok şok" haberciliği yapan gazetecisi Uğur Dündar, bu kez dindar/muhafazakar tabanı olan Saadet'i ve genel başkanı Karamollaoğlu'na övgüler yağdırdı.

Programda Uğur Dündar Karamollaoğlu'ndan "Entelektüel birikimi olan, demokrasiye inanan yurtsever bir insan" sözleriyle bahsederken, Yılmaz Özdil de Kıbrıs Barış Harekatı'nı örnek gösterdi. İşte o sözler:

UĞUR DÜNDAR: HAKİKATEN ÇOK OLGUN
Şu sıralar Saadet Partisini ve başkanını yakından takip ediyorum. Karamollaoğlu, hakikaten çok olgun, evrensel demokrasi anlayışıyla çok tutarlı konuşmalar yapıyor. Kendisini ilk kez tanıdım bu konuşmalarla. Kendisinde bir yurtseverlik bir entelektüellik görüyorum.

YILMAZ ÖZDİL: AYNI İMECENİN ÜRÜNÜ
Milli görüşle AKP bir yol ayrımında. Şu an yaşadığımız imece ortamı, Kıbrıs Barış Harekatı'ndaki imece ortamı. O dönem Erbakan'la Ecevit'in Kıbrıs'a çıkması neyse, bugün yapılan da aynı imecenin ürünüdür.