BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

Hakkari şehidi Müjdat Kerem Şahan'ın yeni doğan bebeği vardı

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, teröristlerle çıkan çatışmaya destek için giden Kobra helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 36 yaşındaki Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın Uşak’taki baba evine ateş düştü.

Abone ol

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bu sabah saat 04.50 sularında, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada 6 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı bildirildi.

Çatışma bölgesine sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu 2 pilotun şehit olduğu açıklandı.

Şehit pilotlardan Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın Uşak’ın Kemalöz Mahallesi, İbrahim Tahtakılıç Caddesi’ndeki baba evine acı haber tez ulaştı. 1.5 yıldır evli, bir çocuk babası şehit Üsteğmen Şahan’ın emekli öğretmen olan annesi Şükran Şahan’a acı haberi Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın ve beraberindeki askeri heyet verdi.

Şehidin emekli öğretmen olan babası Süleyman Şahan’ın ise acı haberi memleketleri olan Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde aldığı ve Uşak’a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Şehidin 10 katlı bir apartmanın birinci katındaki Türk bayrağı asılan baba evi, acı haberin duyulmasıyla taziye ziyareti için gelenlerin akınına uğradı. Uşak Valisi Ahmet Okur, Uşak Belediye Başkanı Ak Partili Nurullah Cahan da şehidin baba evine taziye ziyaretine geldi.

Şehidin eşinin ve çocuğunun Ankara’daki evlerinde olduğu belirtildi.