BIST 9.734
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.424,29
MEDYA

Hakan Akkaya, Türkiye'ye nüfus cüzdanını gösterdi!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 22 Ocak 2016 Cuma gecesi yayınlanan bölümünde Hakan Akkaya yaşını nüfus cüzdanıyla ispatladı; Uğurkan Erez yine inanmadı.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 22 Ocak 2016 Cuma gecesi yayınlanan bölümünde Hakan Akkaya; Şirin Baba'yla Uğurkan Erez'in benzediğini söyledi.


Uğurkan Erez, Hakan Akkaya'nın kendisinden 5 yaş küçük olduğunu iddia etti. Hakan Akkaya 1981 doğumlu olduğunu söyleyince Uğurkan Erez inanmadı. Hakan Akkaya nüfus cüzdanını istedi ve Uğurkan Erez'le ayakkabısına iddiaya girdi.


Hakan Akkaya kimliğini kameralara gösterdi, Uğurkan Erez ise babasının Hakan Akkaya'yı nüfusa geç yazdırdığını iddia etti. Uğurkan Erez inanamadı ve Saba Tümer'e nüfus cüzdanını gösterdi ve "Gerçekten 81'li mi?" diye sordu.


İvana Sert, Uğurkan Erez'e "%80 indirim var ben seni götürürüm" deyince Uğurkan Erez "Çakmasını alırım" dedi. Hakan Akkaya "Çakma alırsan iki kere rezil ederim seni" dedi. Uğurkan faturayı prodüksiyona göndereceğini söylerken İvana faturaya bir sıfır ekleyeceğini söyledi.


Hakan Akkaya daha sonra Uğurkan Erez'in yaşına göndermeler yaptı.

Sitene Ekle