BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,27
GÜNCEL

11. Cumhurbaşkanı Gül ile eşi Hayrünnisa Gül'den taziye ziyareti

11. Cumhurbaşkanı Gül ile eşi Hayrünnisa Gül, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a, oğlu Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

Spor yaparken kalp krizi geçirerek vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için taziyeler, Elmadağ Divan Oteli'nde kabul edilmeye başlandı.


Bugünden itibaren 7 gün boyunca saat 16.00 ila 19.00 arası sürecek taziyeleri kabul etmek için Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, kızları Aylin ve Esra Koç, babası Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç, Divan Oteli'ne geldi.


Otele taziye için gelenler arasında iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül de yer aldı.


Koç ailesine taziye dileklerini ileten Gül çifti, bir süre burada kaldıktan sonra Rahmi Koç tarafından kapıya kadar uğurlandı.


ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, AK Parti Milletvekili ve eski Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da taziye için otele geldi.

Sitene Ekle
Etiketler