BIST 10.172
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.386,77
HABER /  GÜNCEL

Hain bu video kaydında

İkinci patlama olmadan bir kişi herkesin aksi istikametinde koşarak olay yerinden uzaklaşıyor. İşte saldırı anı ve o kişi;

Abone ol

Korkunç saldırının ardından cep telefonuyla çekilen görüntüler, bir kişinin olay yerinden hızla kaçtığını gösteriyor. Şimdi polis ikinci patlamadan saniyeler önce herkesin gittiği yönün aksine koşan bu siyah giyimli kişinin peşine düştü.

İlk patlamadan sonra evinin balkonuna çıkan bir vatandaş, panik halinde patlamadan kaçan vatandaşları cep telefonuyla görüntülemeye başladı (23. saniye).

Cep telefonunun çektiği görüntülerde, ikinci patlamanın birkaç saniye öncesinde siyah tişörtlü (koyu renkli elbiseli) bir kişi kalabalığın yürüdüğü istikametin tersine doğru koşarak uzaklaşması dikkati çekiyor. Siyah giyimli şahıs görüntülerden çıkar çıkmaz ardından ikinci patlama geliyor.

Patlamanın hemen ardından şiddetli ses ve yükselen alevlerle birlikte çığlıklar da yükseldi. Korku içinde sağa sola koşan vatandaşlar ve patlama anı, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.