BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hagi, Fenerbahçe'ye laf attı mı?

Galatasaray teknik direktörü Hagi, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın şampiyon olabileceğine inanan Hagi, Fener'de laf atıp atmadığını da açıklıyor.....

Abone ol Amerika'da Anladım
Hagi'yi, Galatasaray'ın sezon başı hazırlıklarını yaptığı Avusturya'nın Seefeld kasabasında bulduk. Rumen teknik adam, "Amerika'daki Porto maçında şampiyonluk ışığını görmüştüm. Özel maç olmasına rağmen, 'İşte şampiyonluğun göstergesi. Ben bu takımla başaracağım' diye düşündüm" diye konuştu.

Hep biz dedim
Fenerbahçe'nin önde olmasına rağmen Beşiktaş'ı unutmadığını belirten Hagi şöyle konuştu: "Derbileri kazanmak güzel. Ancak hedef daha büyük. Hiç 'Ben' demedim. Hep 'Biz' dedim. Herkesin yeni yılı kutlu olsun, G.Saray şampiyon olsun. En önemlisi Tanrı herkese sağlık versin."

Mesajı ABD'de aldım
İlk yarının yarattığı yorgunluğu Avusturya'da kayak yaparak atan G.Saray'ın patronu Hagi, "Bu takım zorları başarıyor, daha da başaracak" dedi.

"G.Saray'da başarılı olacağıma sezon öncesi Amerika'da inandım. Porto ile yaptığımız özel maçta takımdaki potansiyeli ve ışığı gördüm. O gün 'Ben bu ekiple başarılı olacağım' dedim"

G.Saray'a futbolcu olarak geldi-ğim ilk gün kontratıma Avru-pa'da şampiyonolunması halindeekstra ücret mad-desi koydurdum. O gün herkes bana gülmüştü...

Teknik direktörolarak yenidenG.Saray'dayım.Ben hedefleriolan bir insanım.İlk amacım G.Saray'ı ligdeşampiyon yap-mak. Sonrasınıherkes görecek...

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi ile devre arası tatilini geçirdiği Seefeld'de buluştuk. Avusturya'nın ünlü kayak merkezi Innsbruck yakınlarındaki bu şirin kasabaya eşi Marilena, bacanağı Popescu ve eşi Luminita, yakın dostları Victor Becali ve eşi Manuela ile birlikte gelen Hagi, Pasfotomaç'a hem ilk yarıyı değerlendirdi hem de hedeflerini ve projelerini anlattı. İşte Hagi'nin ilginç açıklamaları:

İKİNCİ YARI ZORLU GEÇECEK
Takımımın ilk yarıdaki performansından memnunum. Hepsi canla başla mücadele etti. Fenerbahçe gibi çok iyi bir rakibimiz var. Hangi takım işini daha iyi yapar ve çok çalışırsa şampiyonluk ipini göğüsler. Futbolcularıma güveniyorum. Şampiyonlukta şu anda Fenerbahçe herkesten bir adım önde. Ancak biz bu şampiyonluğu çok istiyoruz. Trabzonspor da çok iyi bir takım. Beşiktaş'ı da unutmamak lazım. Son 8 maçları çok iyiydi. İkinci yarının ilk 4 maçını da kendi sahalarında oynayacaklar. Bana göre çok zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor."

POTANSİYEL VAR...
Herkes gördü ki bizde şampiyon olmak için potansiyel var. Bu kadar kısa zamanda iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Bunu başarırken kolektif olduk. 'Ben' hiç olmadı. Hep 'Biz' dedik. Bunun sırrı burada. Aynı şeyleri düşündük, aynı şeyleri hedefledik. En önemlisi çok çalıştık. Son 4 hafta çok zordu bizim için. Yine herkes gördü ki bu takım zorları da başarıyor; daha da başaracak. İlk yarıda en çok üzüldüğüm Diyarbakır ve Malatya maçları oldu. Gerçekten çok kötü oynadık. En büyük mutluluğu ise özel maç olmasına rağmen Porto maçında yaşadım. Çünkü o maçta takımımdaki potansiyeli ve ışığı gördüm. O gün 'Ben bu takımla başaracağım' dedim."

FENER'E LAF ATMADIM!
İyi futbol oynayarak kazandığımız Fenerbahçe derbisi ve çok önemli 3 puanla döndüğümüz Trabzon deplasmanları da mutluluk verdi. Ben Denizlispor maçı sonrası sadece, 'Bugün Denizlispor Fenerbahçe'den daha iyi oynadı' dedim. Sadece Denizlispor'un daha iyi futbol oynadığını söyledim. 'Denizli Fenerbahçe'den daha iyi bir takım' demedim. Çünkü Fenerbahçe şu anda iyi olmasa lider olmazdı. Rakiplerime de her zaman saygılıyım. Böyle bir şeyi başka taraflara çekmek doğru değil, ne yazık ki böyle yapıldı."

AB'YE BİRLİKTE GİRELİM
Türkiye bence Avrupa Birliği'ne alınmalı. Çünkü Türkiye ve Türk insanı bunu hak ediyor. Ben de yarı Türk sayılırım artık. Romanya 2007'de AB'ye girecek. Umarım Türkiye de Romanya ile birlikte bu tarihte AB'ye girer, sonraya kalmaz." "Ben Türkiye'de olmaktan, burada yaşamaktan mutluyum. İstanbul'u çok seviyorum. Türk yemeklerinin de hepsi harika. Özellikle kebaba karşı aşırı bir ilgim var. Romanya'ya gidince bile özlüyorum."

PASFOTOMAÇ