BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Haftasonu güneşi kaçırmayın!

Bunlar son sıcaklar. Haftasonu güneş yine yüzünü gösterecek. İşte şehir şehir, bölge bölge haritalı hava durumu;

Abone ol

Türkiye’nin batı ve iç kesimlerinde hafta sonu, yine mevsim ortalamalarına göre yüksek sıcaklıklar olacak. Bu hafta sonu da Ege ve Akdeniz’de hava yazı aratmayacak. Doğu kesimler ise 2 gün daha serin, Sivas’tan itibaren yağmur var.

MARMARA'DA HAVA DURUMU

  • Marmara’da poyraz sert. Rüzgarın zayıflamasıyla Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sıcaklık 4-5 derece yükselecek. Gökyüzü güneşli, hafta sonu da yağış beklentisi yok.   

İÇ ANADOLU'DA HAVA DURUMU

[PAGE]
  • İç Anadolu’da pus günortası yerini güneşe bırakıyor. Ama Sivas,Kayseri, Niğde boyunca iki gün hava kapanacak, hafif yağmur var. Bu hafta sonu da derecelerde artış olacak.  

EGE'DE HAVA DURUMU

[PAGE]
  • Ege’nin kıyılarında Ayvalık’tan Çeşme’ye rüzgar bugün de sert. Yarından itibarense rüzgarın zaytıflaması ve sıcaklığın artmasıyla birlikte yaz geri gelecek. Hafta sonu hava güneşli, sıcaklık yaz değerlerine 30--32 derecelere çıkıyor, denizsuyu sıcaklığı ise Çeşme ve Bodrum’da 23, Marmaris’te 25 derece.   

AKDENİZ'DE HAVA DURUMU

[PAGE]
  • Akdeniz'de Adana’dan, Güneydoğu’ya kadar iki gün hava bulutlu, Kahramanmaraş, Gaziantepte yağmur var. Antalya güneşli, bu hafta sonu da güney kıyılarında hava yazı aratmayacak, denizsuyu sıcaklığı Akdeniz’de 27-28 derece.

DOĞU ANADOLU'DA HAVA DURUMU

[PAGE]
  • Doğu Anadolu’da yağışlar iyice hafifleyerek, Pazar gününe kadar kent kent etkili olmaya devam edecek.  

KARADENİZ'DE HAVA DURUMU

[PAGE]
  • Karadeniz’de iki gün Giresun’dan, Rize’ye kadar hava bulutlu, hafif yağmur var. Bolu sisli. Hafta sonu Batı Karadeniz’de güneş ve yüksek sıcaklık etkili olacak.