BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.398,66
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu havasına göz atın!

Hala bir hafta sonu planı yapmadıysanız hava durumuna bir göz atın.İşte yurtta beklenen sıcaklıklar...

Abone ol

Meteoroloji yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı.

Sinop ve Samsun dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR
screen-shot-2013-02-23-at-11.50.15-am.png

screen-shot-2013-02-23-at-11.50.19-am.png

screen-shot-2013-02-23-at-11.50.23-am.png
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
TOZ TAŞINIMI UYARISI: Sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğusunda gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin doğusunun, öğle saatlerinde bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur, Yozgat, Sivas ve Kayseri çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgede yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, Sinop dışında bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, Samsun dışında bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Gümüşhane ve Bayburt ile bölgenin iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin güneyinde sabah saatlerinde güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bölgenin güneyinde yer yer toz taşınımı beklenmektedir.