BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.388,85
HABER /  DÜNYA

Hacıosmanoğlu’dan alkışlanacak çağrı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tribünlerin taraftarlara eşit sayıda açılması noktasında çağrıda bulundu. <br/>Kulüp resmi intern...

Abone ol

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tribünlerin taraftarlara eşit sayıda açılması noktasında çağrıda bulundu.
Kulüp resmi internet sitesinde açıklamada bulunan Hacıosmanoğlu "Türk futbol tarihinde uzun bir aranın ardından Spor Toto Süper Lig ilk kez açılışını derbi maçla yapıyor. Sporun dostluk, kardeşlik ve hepsinden önemlisi bir eğlence olduğunu belirterek, Spor Bakanlığımıza, Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş kulübüne bir çağrıda bulunuyoruz. Gelin maçın oynanacağı stadı her iki takım taraftarlarına eşit sayıda açalım ve tüm dünyaya sporun keyifli ve insani yönünü gösterelim. Kaybedenin, kazananı tebrik ettiği bir anlayışın kazanılması adına ilk adımı atalım" ifadelerini kullandı.

SON YOLCU EMERSON
Trabzonspor yabancı kontenjanını boşaltmak için Marek Cech ve Marek Sapara’dan sonra Emerson ile de yollarını ayırmayı planlıyor. Futbolcunun takımdan ayrılması için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetimi bir sonuç alamazken, son çare olarak oyuncunun sözleşmesini fesh yoluna gidecek. Brezilyalı futbolcunun Trabzonspor’dan aldığı ücretin tamamını istediği ve fiyatında hiçbir indirimi kabul etmediği belirtildi. Yönetim ise kadroda Bosingwa’ya yer açmak için gereken her türlü hamleyi yapmaya hazırlanıyor. Malouda ve Bosingwa transferlerinin ardından forvet hattına da yıldız bir oyuncu transferi yapmayı planlayan Karaderniz ekibi şuanda 11 olan yabancı oyuncu sayısında Emerson’un gitmesinin ardından 10’a indirecek. Forvete yapılması planlanan oyuncu transferinin yabancı olması halinde de Karadeniz ekibi 1 oyuncusunu daha göndermek durumunda kalacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Trabzonspor , UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda oynayacağı Dinamo Minsk maçı hazırlıklarını 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla Trabzon ayağını tamamladı. Antrenmana yeni transfer Bosingwa da katılarak, takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo-mavili takım Dinamo Minsk ile oynayacağı maç için Trabzon’dan saat 16.30’da özel uçakla Minsk şehrine gidecek. Buradan karayolu ile maçın oynanacağı Brest şehrine geçecek olan bordo mavili kafilede teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda basın mensubu ve taraftarların da yer alması bekleniyor.
(İHA)