BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.398,81
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Cinayet anı kamerada<br/>Malatya İki kardeşin bıçaklı saldırısı sonucunda cinayete ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Cinayet anı kamerada
Malatya İki kardeşin bıçaklı saldırısı sonucunda cinayete kurban giden şahsın ölümüne ilişkin olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
***
4 kişi bu kazada öldü
Balıkesir Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri bebek 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
***
Patates kızartmak isterken evi yaktı
İstanbul Sarıyer’de bir kadın, mutfakta patates kızartmak isterken evini yaktı. Perdelerin tutuşması nedeniyle çıkan yangın kısa sürede evin tamamını sararken, içeridekiler kendilerini güçlükle dışarıya attı.
***
Caddeye kazık çaktı
Samsun’un İlkadım ilçesinde Gençlik Caddesi’nin bir kısmının kendisine ait olduğunu iddia eden vatandaş, caddeyi kazık çakarak trafiğe kapattı. Yapılan ölçümler sonrasında şahsa ait olan kısım, trafiğe tamamen kapatıldı.
***
Damatlık ve gelinlikle yamaç paraşütü
Tekirdağ yeni evlenen çift, yamaç paraşütü ile başlayan tanışmalarını evlendikten sonra da damatlık ve gelinliklerle yamaç paraşütü yaparak havada ölümsüzleştirdi.
(İHA)