BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.394,57
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Olaylı maçın faturası ağır oldu<br/>İstanbul - Olaylı maçın Galatasaray Liv Hospita...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Olaylı maçın faturası ağır oldu
İstanbul - Olaylı maçın Galatasaray Liv Hospital’e faturası ağır oldu. Sarı kırmızılı ekip 2 maç seyircisiz oynama cezası aldı.
***
HDP kapısı yüzüne kapandı
Ankara - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili BDP ve HDP Eş Genel Başkanlarını ziyaret etti. BDP ve HDP Eş Genel Başkanları, seçimlerde kendi adaylarını çıkartacaklarını söyledi.
***
Alex sevgisi bunu da yaptırdı
İstanbul - Brezilyalı yıldız futbolcu Alex De Souza, bugün düzenlenen imza töreninde Fenerbahçeli taraftarlarla buluştu. Etkinliğe katılımın az olduğu dikkat çekerken, bazı hayranlarının Brezilyalı yıldızın elini Türk usulü öptüğü görüldü.
***
Kenti seferber eden yangın söndürüldü
Kocaeli - Dilovası ilçesindeki atık yağ dönüşüm fabrikasında çıkan ve bir işçinin yaralandığı yangın, 3 saatte söndürüldü.
***
Musul için yeni bir tezkere gerekli mi?
Ankara - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Musul’da yaşanan olaylara yönelik yeni bir tezkereye ilişkin, “Şu anda mevcut tezkerenin yetip yetmediği ve yeni bir tezkerenin gerekip gerekmediği hususlar, bu değerlendirmeler kapsamında ele alınan konulardan birisi. Şu anda benim bildiğim kadarıyla tezkere ile ilgili bir çalışma yok” dedi.
***
O Başkonsolos’un ailesi: "Devletimiz güçlüdür"
Bursa - IŞİD tarafından rehin alınan Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz’ın Bursa’da oturan anne ve babası “Devletimize güveniyoruz. Devlete biz çocuğumuzu emanet ettik, sağ salim bize teslim etsinler” diye gözyaşı döktü.
(İHA)