BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>MGK tutanağı iddiasıyla ilgili net konuştu<br/>Ankara - Başbakan Yardımcısı Bülent ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

MGK tutanağı iddiasıyla ilgili net konuştu
Ankara - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MGK tutanakları haberleriyle ilgili, "MGK siyaset belgesinde irticayı iç tehdit olmaktan çıkaran hükümet nasıl böyle bir şey yapmış olsun?" dedi.

Muz kabuğuyla tazminat sahtekarlığı pahalıya patladı
ABD’de, yere attığı muz kabuğunun üzerine basarak kendini sakatlamaya çalışan ve belediyeye tazminat davası açan adamın oyununu, güvenlik kamerası görüntüleri bozdu.

O tutanağı yok hükmünde saydık"
Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, bir gazetede yayınlanan 2004 MGK tutanağı ile ilgili twitter’den yaptığı açıklamada, "2004’teki MGK kararı hükümet tarafından yok hükmünde kabul edilmiş, hiçbir Bakanlar Kurulu kararı alınmamış, hiçbir işlem yapılmamıştır" dedi.

160 milyon yıllık dinozor iskeletine servet
Londra - İngiltere’de, 17 metre uzunluğundaki dinozor iskeleti, açık artırmada tam 651 bin dolara alıcı buldu.

Kılıçdaroğlu’ndan "MGK belgesi" yorumu
Balıkesir - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ulusal bir gazetede yayınlanan ve Gülen hareketine yönelik eylem planı oluşturulması içerikli olduğu iddia edilen belgeyle ilgili, "O belge iktidarın iki yüzlü politika izlediğini gösteriyor. Düne kadar neler söylüyordu, meğer neler yapmış" dedi.
(İHA)