BIST 10.139
DOLAR 32,27
EURO 34,95
ALTIN 2.406,43
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Arınç’tan flaş açıklamalar<br/>İstanbul - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, aktif s...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Arınç’tan flaş açıklamalar
İstanbul - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, aktif siyasete son vermek gerektiğini belirterek, “Benden başka bunu söyleyen çıkmadı ama her siyasetçinin belli bir zamanda aktif siyasete son vermesi, noktalaması veya en azından bir ara vermesi gerekiyor” dedi.

Sokaklar göle döndü
Muğla - Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir haftadır süren güneşli hava, yerini şiddetli yağmura bıraktı. Birçok sokak ve cadde göle döndü.

Önce kameraya sonra polise yakalandı
İstanbul - Küçükçekmece’de iki gün önce bir PTT şubesinde yaşanan silahlı soygunun güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yakalanan zanlının “Hastam var” diyerek soygunu gerçekleştirdiği ancak tefeciye borcu olduğu öğrenildi.

Köşk’te sürpriz selamlama
Ankara - Fiji Büyükelçiliği Başkatibi Emosi Rakai, kendisini kabul eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü "Vaka Cobocobo" usulünce selamladı. Gül ise, geleneksel selamlamayı tebessümle karşıladı.

5 gündür aralıksız şarkı söylüyor
Bükreş - Romanya’da hastanede tedavi gören bir kadın, gördüğü bir kabusun ardından beş gündür aralıksız şarkı söylüyor.

Mahallenin ağır abisi posta koydu
Carolania - ABD’nin Kuzey Carolina eyaletindeki bir milli parkta çekim yapan fotoğrafçının yanına yaklaşan geyik, fotoğrafçıya bölgesinde ne aradığını sorarcasına hareketler yaptı.
(İHA)