BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.468,64
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Gül Erdoğan görüşmesi ertelendi<br/>Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Gül Erdoğan görüşmesi ertelendi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan arasında bugün yapılması beklenen görüşme ertelendi.
Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan arasında Tarabya Köşkü’nde Mısır konusunda yapılacak görüşme bugün için iptal edildi. Görüşmenin niçin ertelendiğine dair bir bilgi verilmezken, Gül Erdoğan buluşmasının Perşembe günü Ankara’da gerçekleşeceği ifade edildi.

Bozdağ’a saldıran kişi serbest
Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a yumruk atan Hüseyin S. çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hüseyin S. gazetecilere pişman olmadığını söyledi.
Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen Hacı Bektaşi Veli Anma Etkinlikleri programında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a yumruk atan Hüseyin S., adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Hüseyin S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hakkında yurtdışına çıkma yasağı da konulan Hüseyin S. adliyeden ayrılırken, gazetecilerin sorusu üzerine pişman olmadığını söyledi.

İstanbul’da korkutan yangın
Ümraniye’de bir apartmanda çıkan yangın korkuya neden oldu. Dumandan etkilenen 7 kişi tedavi altına alınırken, içerde mahsur kalan yaşlı ve çocuklar kurtarıldı.
4 katlı binada çıkan elektrikli panolarının tutuşması nedeniyle yangın çıktı. Yaşlı ve çocuklar binada mahsur kaldı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, ekipler binada mahsur kalanları kurtarmak için içeriye girdi. Dumandan etkilenen yaşlı vatandaşlar kurtarılarak, ambulansa götürüldü. Bu sırada bazı vatandaşlar binaya girerek yakınlarını ve çocuklarını kurtarırken, bazıları ise evlerinde besledikleri kediyi kucaklayarak dışarı çıkardı. Dumandan etkilenen 7 kişi ambulansta tedavi altına alındı. Polis yangının neden çıktığını araştırıyor.

İzmir yağmura teslim oldu
Aniden bastıran yağmur İzmir’i bu hale getirdi. Durmak bilmeyen yağmur kenti esir aldı. Yollar göle döndü, bir çok yeri su bastı.
Son zamanların en sıcak günlerini yaşayan İzmir, sağanak yağmura teslim oldu. Dün akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle alt geçit ve caddeler sulara gömüldü. Araçlar adeta göle dönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Yağmura hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşarken, bir çok ev ve işyeri sular altında kaldı. Yağışın ardından ise ortaya bu manzaralar çıktı.

Bu ikiz bebekler güldürüyor
Bu ikiz bebekler, birlikte dans ediyor birlikte susuyor. Sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırmaya aday bu görüntüler izleyenleri güldürüyor. Çalan müzikle birlikte önce birbirlerine bakan bebekler ardından oynamaya başlıyor. Uyumlu kafa hareketleriyle müziğe eşlik eden ikizler izleyenleri hayrete düşürüyor. İkiz bebeklerin sevimli halleriyle sosyal paylaşım sitelerinin yeni fenomeni olacağa benziyor.
(İHA)