BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>"Atatürk size patates bile soydurmazdı”<br/><br/>Ankara - AK Parti Sözc...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



"Atatürk size patates bile soydurmazdı”

Ankara - AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Silivri’de görülen Ergenekon davasında “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye bağıran avukatlara tepki göstererek, “Sevsinler sizin gibi askerleri. Mustafa Kemal hayatta olsa size patates bile soydurmazdı” dedi.



İşte memura yapılacak zam !

Ankara - Hükümet ile memur sendikaları arasında yapılan toplu sözleşme görüşmeleri uzlaşmayla sonuçlandı. Hükümet memurların taban aylığına 2014’te 175 TL zam yapacak. 2015 yılında ise memur maaşlarına ilk 6 ay için yüzde 3, ikinci 6 ay için yüzde 3 zam yapılacak.



4 tutuklama !

Eskişehir - Gezi Parkı protestoları sırasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüyle ilgili biri polis toplam 4 kişi gözaltına alındı. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 4 kişi de tutuklandı.



"Silivri’de keşke hukuk işleseydi"

Ankara - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Silivri’de keşke hukuk işleseydi de siyaset müdahale etmeseydi" dedi.



Havalimanında büyük yangın

Nairobi - Kenya’nın başkenti Nairobi’deki uluslararası havalimanında büyük bir yangın çıktı.



Şam’da korkunç patlama: 18 ölü

Şam - Suriye’nin başkenti Şam’da büyük bir patlama meydana geldi. Olayda 18 kişi hayatını kaybetti.

(İHA)