BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.505,92
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Bahçeli: "Çalışmalar sürsün"<br/><br/>Ankara - Meclis Başkanı Cemil Çi...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Bahçeli: "Çalışmalar sürsün"

Ankara - Meclis Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa konusundaki liderler zirvesine MHP lideri Bahçeli ile görüşerek başladı. Görüşmenin ardından konuşan Bahçeli, yeni anayasa çalışmalarının sürmesi gerektiğini söyledi.



Çin’de sıcaklara ilginç çözüm

Şangay - Çin’in orta bölgelerinde mevsim normallerinin üzerine çıkan hava sıcaklıkları bunaltıyor. Özellikle Hubei ve Jiangsu eyaletlerinde etkili olan sıcak hava dalgası günlük hayatı olumsuz etkilerken, otobüs duraklarına yerleştirilen spreyli su sistemi ile insanlar bir nebze de olsa serinliyor.



Ünal Aysal müjdeyi verdi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ön libero için 2 oyuncunun imza aşamasında olduğunu belirterek, “Önceliğimiz bu noktadır. Wellington ve Melo ile belli bir noktaya kadar gelinmiştir. Mütabakat vardır, teknik heyetimiz bu aradaki seçimi yapmaktadır. Onlar bu hafta için değerlendirmelerini yapıp seçim yaptıktan sonra bu oyunculardan bir tanesi ile imzayı atacağız. Şu anda top hocamızın elinde” dedi.



Esad, Ramazan’a cami bombalayarak başladı

Humus - Suriye’nin Humus kentinde bulunan Halid Bin Velid Camisi, Beşşar Esad yanlısı ordu güçleri tarafından bombalandı.



PKK 3 kişiyi kaçırdı

Bitlis - Terör örgütü PKK üyeleri, Bitlis’in Tatvan ilçesinde 3 kişiyi kaçırdı.

(İHA)