BIST 10.725
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.505,01
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Kılıçdaroğlu: "51 kişinin katili Tayyip Erdoğan’dır"<br/><br/>Brüksel ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Kılıçdaroğlu: "51 kişinin katili Tayyip Erdoğan’dır"

Brüksel - Belçika’da temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Reyhanlı’daki saldırılardan Başbakan Erdoğan’ı sorumlu tuttu ve sert eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, “Silahlı radikal unsurları Türkiye’de besleyip, cebine para koyup, eline silah verip, Suriye’ye göndermek ne zamandan beri Türkiye’nin işi oldu, ne zamandan beri başbakanının işi oldu. Reyhanlı’da ölen 51 kişinin katili Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.



F.Bahçe’den "ırkçılık" açıklaması

İstanbul - Fenerbahçe yönetiminin düzenlediği basın toplantısında, derbi maç öncesi bir taraftar tarafından muz gösterilmesi sırasında, Galatasaray takımından sadece kalecilerin sahada bulunduğu, dolayısıyla olayın ırkçı bir eylem olmadığı ifade edildi. Durum, kamera kayıtları ve olayı fotoğraflayan muhabirlerden biri tarafından da desteklendi.
Toplantıda muzu gösteren taraftar da yer aldı. Söz konusu şahıs da, tribünlere tahrik edici hareket yaptığı gerekçesiyle Muslera’ya tepki gösterdiği sırada muzun elinde olduğunu, ırkçılık kastı taşımadığını söyledi.



Gürsel Tekin’den şok iddialar !

Bursa - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Reyhanlı’daki ölü sayısının açıklanandan fazla olduğunu öne sürdü.

Tekin, Hatay’da Ortodoks ve Süryanilerin dini liderlerinin kaçırıldığını ve bu kişilerden 4 gündür haber alınamadığını söyledi.



Nouma’dan Drogba’ya “ırkçılık” tepkisi

İstanbul - Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Pascal Nouma, ırkçılık tartışmaları üzerinden Galatasaraylı oyuncu Drogba’yı eleştirdi.

Nouma, "Türkiye’de ırkçılık yoktur. Siyah ırk için en rahat yaşanabilen ülke Türkiye’dir, burada yaşamak istememin en büyük sebebi budur.. Tabii bu arada bazı siyahi arkadaşlar da hareketlerine dikkat edip, insanları tahrik etmemeli" dedi.

(İHA)