BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Özgürlüğün ilk gününde hayalini gerçekleştirdi<br/>Ankara - Cezaevinden tahliye edi...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Özgürlüğün ilk gününde hayalini gerçekleştirdi
Ankara - Cezaevinden tahliye edilen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Park Rönesans konutlarındaki evinden çıkarak, hayalindeki gibi kızı Yağmur ve oğlu Deniz Balbay’ı okula götürdü.
*
Gezi Parkı soruşturmasında flaş gelişme
İstanbul - Gezi Parkı olaylarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 7’si yabancı uyruklu 255 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.
*
Bush’a ayakkabı atan gazeteci Türkiye’de
İstanbul - Eski ABD başkanlarından George W. Bush’a ayakkabı fırlatan Iraklı gazeteci Muntazar El-Zeydi, Türkiye’ye geldi. El Zeydi’nin cezaevinde yazdığı “The Last Salute to President Bush (Başkan Bush’a Son Selam)” isimli kitabı, Türkiye’de Türkçe’ye çevrilecek.
*
Sahte ilaç tacirlerine darbe
İstanbul -İstanbul merkezli 9 ilde çok sayıda adrese sahte ilaç tacirlerine yönelik eşzamanlı operasyon düzenlendi. "Derman" adı verilen operasyonda 56 kişi gözaltına alınırken, aralarında kanser ve kalp hastalıklarının tedavisinde kullanılan sahte ve tarihi geçmiş ilaçlar da ele geçirildi.
*
Arjantin yağmalanıyor
Buenos Aires - Arjantin’de günlerdir aralıksız devam eden polis eylemleri, Buenos Aires eyaletine sıçradı. Bölgede yağmalama olayları ise hız kesmeksizin sürüyor.
*
Bir Türk, bir Ermeni ve bir rekor
Tiflis - En uzun süreli tokalaşma rekoru, bir Türk ve bir Ermeni tarafından Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te kırıldı.
(İHA)