BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.409,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>İşte namlusunu halka doğrultan keskin nişancılar<br/>Adeviyye Meydanı’ndaki bi...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


İşte namlusunu halka doğrultan keskin nişancılar
Adeviyye Meydanı’ndaki binaların üzerinden namlusunu halka doğrultan keskin nişancılar kameralar tarafından görüntülendi.
120 kişinin öldüğü yüzlerce kişinin de yaralandığı Mısır’da darbe karşıtlarına rastgele ateş açıldı. Meydanda toplanan darbe karşıtlarını hedef alan keskin nişancılar işte böyle görüntülendi.
Öte yandan dumanların yükseldiği bölgede bazı eylemcilerin gözaltına alındığı öğrenildi. Güvenlik güçlerinin meydanda kurulan ilk yardım çadırlarının içine molotof kokteyli atarak, yaralılara müdahale edilmesini engellemeye çalıştığı ifade edildi.



Palalı geri dönmedi
Gezi Parkı olaylarında kalabalığa palayla saldırıp Fas’a giden Sabri Ç. ailesini Türkiye’ye gönderdi.
13 Ağustos’ta Türkiye’ye gelmek için aldığı bileti son anda iptal ettiren Sabri Ç.’nin ailesiyle birlikte gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Fas’tan Atatürk Havalimanı’na inen uçaktan Sabri Ç. inmedi. Sabri Ç.’nin ailesi İstanbul’a yalnız döndü.



3 kişi öldürdükten sonra intihar etti
Kağıthane’de, damat dehşeti yaşandı. Tartışı dini nikahlı eşiyle birlikte kaynana ve üvey kayınbabasını da öldüren damat ardından namluyu kendisine çevirerek intihar etti.
İddiaya göre, dini nikahlı eşiyle tartışan Kübra Kalaycı , üvey babasının evine gitti. Gece yarısı üvey kayınbabasının yaşadığı eve gelen koca dehşet saçtı. Tartıştığı kişileri kurşun yağmuruna tuttuktan sonra silahı kendisine doğrultan şahıs, intihar etti. 3 aylık hamile kadın, annesi ve üvey babası hayatını kaybederken, şahsın evde olan 11 yaşındaki F.K.’ye dokunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Sevimli yunuslar büyüledi

Güney Ege’nin gözde tatil merkezlerinde Marmaris’in mavi suları sevimli yunuslara ev sahipliği yapıyor. Teknelerle tura çıkan turistlere gösteri yapan yunuslar görenleri büyüledi. Gruplar halinde hareket eden sevimli deniz canlıları, teknelerin etrafında tur atarak tatilcileri kendilerine hayran bıraktı. Turistlerin çaldığı ıslıklar eşliğinde zıplayan yunuslar, su üzerinde adeta dans etti. Bir süre teknelerle birlikte hareket eden yunuslar daha sonra gözden kayboldu.



İçki hırsızları kamerada
Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir markete giren iki hırsız kameraya yakalandı. Markete müşteri kılığında gelen iki kişiden biri içki raflarının olduğu bölüme yöneldi. Soğuk kanlı olduğu gözlenen şüpheli aldığı iki şişeyi teker teker arkadaşına verdi. Diğer şüpheli ise aldıklarını pantolonuna gizledi. Viskileri alan şahıs bir süre sonra dükkandan hiçbir şey olmamış gibi çıktı. Bu sırada arkadaşı ise şüphe uyandırmamak için aldığı gazetenin parasını ödedikten sonra marketten ayrıldı. Ertesi gün sayım yapan işyeri sahibi içki şişelerinin eksik olduğunu anlayınca kamera kayıtlarına baktı. Market sahibinin ihbarı üzerine görüntüleri alan polis ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
(İHA)