BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,27
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>SBS kalkıyor, dershaneler kapanıyor<br/>Ankara - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avc...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


SBS kalkıyor, dershaneler kapanıyor
Ankara - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Seviye Belirleme Sınavı’nın kaldırılacağını, dershanelerin de kapatılacağını açıkladı. Avcı, dershanelerin özel okullara dönüşmesi için çalışma yaptıkları belirtti.

Kafatasını kaybetti, 58 milyon dolar kazandı
Washington - ABD’de bir barda çıkan kavgada feci şekilde darp edilen ve kafatasının yaklaşık yüzde 25’ini kaybetmesi sonucu konuşamaz hale gelen Lopez Chaj adlı adam, 58 milyon dolar tazminat almaya hak kazandı.

Enflasyon rakamları açıklandı
Ankara - Üretici Fiyatları Endeksi (ÜFE) aylık yüzde 1,46, Tüketici Fiyatları Endeksi ise yüzde 0,76 oranında arttı.

Kemal Sunal’sız 13 yıl
İstanbul - Bugün, Türk Sinemasının efsane oyuncusu Kemal Sunal’ın aramızdan ayrılışının 13. yıl dönümü.

Kazalar MOBESE’de
Erzincan - Emniyet Müdürlüğü, haziran ayında kent merkezinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin MOBESE görüntülerini basınla paylaştı. Şehir merkezinde meydana gelen toplam 13 kazada can kaybı yaşanmazken, 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazalara bir anlık dikkatsizlik ve kurallara uymamanın neden olduğu görüldü.

YÖK Başkanının geldiği üniversitede olaylar
İstanbul - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’nın konferansa katıldığı İstanbul Teknik Üniversitesi’nde olaylar çıktı.

KKTC’de oyun havalı protesto
Lefkoşa - KKTC’de yayın yapan Ada TV, Yayın Yüksek Kurulu tarafından verilen para cezalarına tepki göstermek için ana haber bülteni öncesi 1 saat oyun havaları yayınladı.

Justin Bieber yine gündemde
Los Angeles - Ünlü şarkıcı Justin Bieber, bu kez arabasıyla gündeme oturdu. 19 yaşındaki şarkıcı, kıyafetlerine uysun diye lüks otomobilini leopar deseniyle kaplattı. Bieber’in bu iş için yaklaşık 190 bin dolar ödediği öğrenildi.
(İHA)