BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>Arınç’tan "Duran Adam" değerlendirmesi<br/><br/>Ankara - Başbakan Yardımcıs...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Arınç’tan "Duran Adam" değerlendirmesi

Ankara - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ’duran adam’ eylemlerini değerlendirdi. Bu eylemin barışçıl bir eylem olduğunu ve anlayışla karşılanması gerektiğini söyleyen Arınç, "Bence 5 dakika durmalı, 6. dakikada işine gitmeli. Bu insanların işi mi yok? 8 saat nasıl ayakta durabiliyor? Çalışmıyor mu bu insanlar, mesaileri yok mu, hayatlarını kazanmıyorlar mı?" diye sordu.



‘Nöbetçi Golcü’ ayrılıyor

İstanbul - Fenerbahçe, ‘Nöbetçi Golcü’ yollarını ayırdı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Semih Şentürk, 10 gün önce Kulübümüze davet edilmiş; ancak milli oyuncu bu davete icabet etmemiştir. Oyuncumuzun bu resmi davete icabet etmemesi üzerine, menajeri ile görüşülmüş ve yeni sezon planlamasında yer almadığı kendisine iletilmiştir” denildi.



Sosyal medyaya düzenleme gelecek mi ?

İstanbul - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, sosyal medya ve paylaşım sitelerine yönelik bir çalışma yapmadıklarını belirterek, “Bahsedilen çalışma siber güvenlik çalışmasıdır” dedi.



Rusya’da feci patlama: 33 yaralı

Samara - Rusya’nın Samara bölgesindeki bir mühimmat deposunda meydana gelen patlamada 9’u ağır toplam 33 kişi yaralandı. Patlama sonrasında çıkan yangın sebebiyle 6 bin 500’den fazla insan, evlerinden tahliye edildi.



Kadın hırsızları, 7 kamera bile durduramadı

İstanbul - Avcılar’da, bir kuyumcu dükkanında 4 kadın hırsız, 7 güvenlik kamerası ve iki çalışana rağmen tırnakçılık yöntemiyle 3 bin TL değerindeki altını iki saniyede çaldı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

(İHA)