BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>Erdoğan’dan önemli açıklamalar<br/>Ankara - Başbakan Erdoğan, polisin Gezi Pa...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Erdoğan’dan önemli açıklamalar
Ankara - Başbakan Erdoğan, polisin Gezi Parkı olaylarında demokrasi sınavından başarıyla geçtiğini ifade ederek, “Biber gazı sıktı dediler. En doğal hakkıdır, sıkar. Laf dinlenmediği zaman polis bu yetkisini kullanır. Kalkıp da kurşun attı mı, yok ama Mecidiyeköy’de bir komiserimiz midesinden, bir diğer polis kardeşimiz de ayağından kurşunla yaralandı” dedi.
Gezi Parkı içinde olanların yüzde 76’sının CHP’li, yüzde 16’sının da BDP’li olduğunun ortaya çıktığını belirten Erdoğan, halkın bu eylemleri tasvip etmeğini söyledi.
Başbakan, “Taksim’de bir eylemciyi gösterip Türkiye ayakta yaygarası çıkaranlar, milyonlar sokağa çıktığında bunu görmemiştir. Biz kusura bakmasınlar bunu göstermeye devam edeceğiz. Hem içerdeki hainlere, hem dışardaki işbirlikçilerine göstermeye devam edeceğiz” dedi.

400 yıllık iskelet buldular ama...
Kanada’nın Ontario eyaletinde evlerinin bahçesinde 400 yıllık iskelet bulan çift, 5 bin dolarlık bir masrafla karşı karşıya kaldı.
Bahçenin geri kalan kısmında da kemikler olabileceğini öngören uzmanlar, yasaya göre kazı ve araştırma masraflarını ailenin karşılamak zorunda olduğunu belirtip çifte 5 bin dolarlık bir masraf çıkardı. Şok geçiren aile ise, şimdi 5 bin doları nasıl ödeyeceğini düşünüyor.

Bahçeli’den hükümete sert eleştiriler
Ankara - MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Gezi Parkı eylemcilerini kışkırttığını ileri sürerek, “Yıllardır ezilen, özel hayatı tarumar edilen kim varsa Başbakan’a göre provokatördür” dedi.
Bahçeli, AK Parti mitinglerindeki MHP’lilerle ilgili de konuştu. MHP lideri, “Başbakan’ın teşekkürünü kabul edecek hiçbir dava arkadaşım yoktur. Bu siyasi bir entrikadır” dye konuştu.
(İHA)