BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı müdahalesini kınadı.<br/>Cumhuriyet Halk Parti Genel Başka...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı müdahalesini kınadı.
Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı’nda yapılan müdahaleyi kınadı.
Yapılan uygulamaların, insanlık dışı ve sistematik işkencenin sokağa yansıması olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, “Burada işlenen fiiller, sadece bir demokrasi suçu değil, aynı zamanda bir insanlık suçudur. Bu suçu işleyenleri ne halk, ne tarih, ne de insanlığın toplumsal vicdanı affetmeyecektir. Bu kanunsuzluklara ortak olanlar gün gelir mutlaka yargı önüne çıkarılırlar, mutlaka hesap verirler” dedi.

Harbiye’de gergin dakikalar
İstanbul - Harbiye’de, toplanan eylemci grup, polisin müdahalesiyle karşılaştı. Emniyet güçlerine taş ve misketle saldıran grup, biber gazıyla dağıtıldı.

Gezi Parkı müdahalesi havadan görüntülendi
İstanbul – Taksim Gezi Parkı’na dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen polis müdahalesi, bir otelin çatısından böyle görüntülendi.

Ortalığı kana bulayacaklardı
İstanbul - Okmeydanı’ndaki ağaçlık alanda arama yapan polis, el yapımı patlayıcı madde ele geçirdi. Etkisiz hale getirilen patlayıcıların polise karşı kullanılmak üzere hazırlandığı öğrenildi.

Engelli baba, 3 kızını da okuttu
Adana - Adana’da, 2 yaşında geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle belden aşağısı felç olan baba, yem satarak 3 kız çocuğunun da üniversitede okumasını sağladı. Hiç yılmadan hayat ile mücadele etmeye devam eden Emrullah Maksom, kızlarıyla gurur duyduğunu emeklerinin boşa gitmediğini söyledi.

Amfibi otobüs böyle battı
Liverpool - İngiltere’nin Liverpool kentinde hem karada hem de denizde gidebilen amfibi otobüs, su üzerindeyken bir anda ters döndü. Dakikalar içinde suya gömülen otobüsteki 31 yolcudan 17’si yaralandı.

Kız öğrencilere bombalı saldırı: En az 23 ölü
İslamiabad - Pakistan’da, kız öğrencilerin okuduğu bir üniversitede bulunan otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda aralarında kız öğrencilerin de bulunduğu en az 23 kişi hayatını kaybetti.

(İHA)