BIST 10.267
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.393,09
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>Gezi Parkı doktorlarına soruşturma<br/><br/>İstanbul - Sağlık Bakanı Mehmet M...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Gezi Parkı doktorlarına soruşturma

İstanbul - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, mesaisini bırakıp Gezi Parkı’na giden doktorlar hakkında soruşturma açılacağını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, mesai dışında kimsenin nerede ne yaptığına karışmadıklarını ifade ederek, “Ama mesaisini bırakıp da gittiyse soruşturma yapılır” dedi.



İstanbul’da araçlar suya gömüldü

İstanbul - İstanbul’da etkili olan yağmur nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanırken, su baskınlarına uğrayan alt geçitlerde çok sayıda araç mahsur kaldı. Araçlardaki vatandaşlar, çevredekiler ve ekiplerce kurtarıldı.



Ankara’da feci kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Ankara’da bir TIR’a arkadan çarpan otomobil, karşı yola geçerek yolcu otobüsünün altına girdi. Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.



Hırsız ıslak zemin kurbanı oldu

Chicago - ABD’de cam kırarak bir dükkana giren hırsızın başına gelmeyen kalmadı. Yerin ıslak olması nedeniyle dengesini kaybedip yere düşen şaşkın hırsız, ardından kafasını kasa duvarına çarpıp bayıldı. Arkadaşının ayılttığı hırsız, olay yerinden kaçtı.

(İHA)