BIST 10.068
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.433,52
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>Başbakan Erdoğan’dan önemli açıklamalar (1)<br/><br/>Ankara - Partisinin grup...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Başbakan Erdoğan’dan önemli açıklamalar (1)

Ankara - Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, “Çevre hassasiyeti ambalajı ile birileri Türkiye üzerinde oyun oynuyor” dedi. (Bu eylemler çok açık şekilde sermaye gruplarının, bazı medya kuruluşlarının…)

Başbakan Erdoğan, terör örgütü flamalarını ve yasa dışı pankartları meydandan ve AKM’den indiren polise de teşekkür etti.



SDP binasına baskın: 70 gözaltı

İstanbul - SDP il binasına düzenlenen baskında 70 kişi gözaltına alındı. Baskında silah da ele geçirildi.

Bu arada Vali Mutlu, Taksim’de molofot atan kişinin polis olduğu iddiasına yanıt verdi. Mutlu, "Polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı. SDP’li bir eylemci, adı Ulaş Bayraktaroğlu. Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi " dedi.



İşte AK Parti’nin son oy oranı

İstanbul - ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin seçim ve Gezi Parkı olaylarına ilişkin araştırmasının sonuçları açıklandı. Katılımcıların yüzde 49,6’sı hafta sonu seçim olsa AK Parti’ye oy vereceklerini belirtirken, Gezi Parkı olaylarının bitmesini isteyenlerin oranı ise yüzde 82,8 oldu.



Ekonomi büyüdü

Ankara - Türkiye İstatistik Kurumu, büyüme verilerini açıkladı. Buna göre Türkiye ekonomisi, yılın ilk çeyreğinde ekonomi yüzde 3 büyüdü.



Bahçeli grup toplantısında sert konuştu (1)

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Bahçeli "Gençlere sürekli bağırıp, azarlamakla ne yapmak istiyorsun. Türk gençliğini sana çiğnetmeyiz, ezdirmeyiz ve son günlerin modasıyla yedirtmeyiz sayın Başbakan” dedi.

Gençlere seslenen Bahçeli, “Sokaklar karanlıktır, sokaklar tehlikelidir. Seçimde gerekli cevabı verin, gücünüzün farkına varın” diye konuştu.

(İHA)