BIST 10.260
DOLAR 32,31
EURO 34,74
ALTIN 2.389,83
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>“Taksim’deki olaylar, içeriden dışarıdan bağlantıları olan bir adımdır"<br/><br/>B...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

“Taksim’deki olaylar, içeriden dışarıdan bağlantıları olan bir adımdır"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fas’a hareketi öncesi basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında Gezi Parkı olaylarına değinen Erdoğan, “Gösteri hakkı en doğal hakları ama benim temel haklarıma saldırıyorlarsa o zaman ne olacak. Kamu araçları yakıldı. Bunların bedelini halk ödüyor “ dedi.

Aşırı uçların organize ettiği eyleme katılanlar olduğunu ifade eden Erdoğan, olaylar karşısında CHP’nin de tutumunu eleştirdi.

Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı

Ankara - Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı. Tüketici Fiyatları Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.15, Üretici Fiyatları Endeksinde ise bir önceki aya göre yüzde 1.00 artış yaşandı. Tüketici Fiyatları Endeksi’nde yıllık en yüksek artış yüzde 16.09 ile alkollü içecekler ve tütün grubunda gerçekleşti.

Öğrenci midibüsü kaza yaptı: 2 ölü, 13 öğrenci yaralı

Antalya - Antalya’da, Gaziantep’teki halk oyunları yarışmasından dönen öğrencilerin bulunduğu midibüs ile TIR çarpıştı. Kazada şoförler hayatını kaybederken, yaralanan 13 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

(İHA)