BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Esed: "Füzeler ulaştı"<br/>Şam- Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Rusya’dan yoll...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Esed: "Füzeler ulaştı"
Şam- Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Rusya’dan yollanan S-300 uçaksavar roketlerinin kendilerine ulaştığını ifade etti. Rusya, Suriye’ye desteğinin süreceğini açıklarken, ABD ve Batı ülkeleri duruma tepki gösterdi.

"Artık taraftarın değil, yönetimin feda zamanı"
İstanbul - Beşiktaş’ın başkan adaylarından Serdal Adalı, düzenlediği basın toplantısında, “Artık taraftarın değil, yönetimin feda zamanı” dedi.
“Beşiktaş’ın düzlüğe çıkmış bir hali yok” diye devam eden Adalı, “Beşiktaş’ın kısa vade borçları azalmış ama uzun vadeli borçları 133 milyon liradan, 250 milyon liraya çıkmış” ifadelerini kullandı.
Adalı’nın seçilmesi durumunda 2. Başkan olacak Murat Aksu ise, bir soru üzerine, “Demirören dönemi kapanmıştır, kendisi federasyon başkanıdır. Kongredeki rakibimiz Fikret Orman’dır. Bir hesap sorulacaksa,’ hesap soracağım’ deyip sormayandan soracağız" dedi.

Kocaman yılanla böyle oynadılar !
Batı Şeria - Filistin’de küçük bir kız ile kardeşinin dev yılanla korkusuzca oynamaları, görenleri hayrete düşürdü. Gayet sakin bir şekilde yılanla oynayan ve gülümseyen kardeşler, rahat tavırları ile dikkat çekti.

Ani fren takla attırdı
Moskova - Rusya’da ani fren yapan bir motosiklet, takla atarak önündeki kamyonete çarptı. Kaza anı ise, araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
(İHA)