BIST 10.169
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.400,26
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Bingöl’deki tecavüz davasında şok karar<br/><br/>Bingöl - Bingöl’de 16 yaşında...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Bingöl’deki tecavüz davasında şok karar

Bingöl - Bingöl’de 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 1’i tutuklu 8 uzman çavuş ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık M.T. hakkında tahliye kararı verdi. Duruşmanın ardından basın açıklaması yapan E.A.’nın avukatları tahliye kararına itiraz etti.



Feci kaza kamerada

İstanbul - İstanbul Maltepe’de, yakınındaki üst geçit yerine karayolu üzerinden karşıya geçmeye çalışan kişi, ihmalinin kurbanı oldu. Otomobilin çarpması sonucu havaya fırlayan şahıs feci şekilde can verdi. Korkunç kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.



Kazım Bursa’da

Bursaspor Kulübü ile 4 yıllık anlaşma imzalayan Galatasaraylı milli oyuncu Colin Kazım Richards, gece geç saatlerde Bursa’ya geldi.
Gazetecilere açıklama yapan Kazım, ’’Çok tutkulu bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Benim için yeni bir sayfa olacak, çok ümitliyim’’ dedi.
Yeşil beyazlı kulübe gelmesinde Christoph Daum’un etkili olduğunu söyleyen Kazım, ’’Bursa’ya gelmemde, beni tanıyan ve kariyerimin en iyi zamanını geçirdiğim hocamın burada olması çok etkili oldu. Daha önce yaptığımızı tekrar yapabiliriz. İyi bir ilişkimiz vardı. Tekrar başarılı olacağımızı düşünüyorum’’ diye konuştu.
(İHA)