BIST 10.657
DOLAR 32,18
EURO 35,01
ALTIN 2.433,45
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Bruma İstanbul’da<br/>İstanbul - Galatasaray’ın yeni transferi Bruma, sabah saatler...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bruma İstanbul’da
İstanbul - Galatasaray’ın yeni transferi Bruma, sabah saatlerinde özel uçakla İstanbul’a geldi.
Galatarasay’ın Sporting Lizbon’dan transfer ettiği Bruma, sabah 07.45 sıralarında özel bir uçakla Atatürk Havalimanı’na indi. Genç yıldız, havaalanı çıkışında basın mensuplarına Galatasaray formasıyla poz verdi.
Bruma’nın bugün kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayacak imzayı atması bekleniyor.

Nokia satıldı
Washington - Finlandiyalı cep telefonu üreticisi Nokia, 7.2 milyar dolara Microsoft tarafından satın alındı. Bu paranın 2.2 milyar dolarının patent hakkı, 5 milyar dolarının ise cihaz ve servisler için olduğu ifade edildi.
Akıllı telefon döneminden rakiplerinin gerisinde kalan Nokia’nın bu el değişimle yeniden piyasada zirveye oynaması bekleniyor.

Mesut Arsenal’de
Londra - Mesut Özil artık Ada’da top koşturacak. İngiltere Premier Lig’in güçlü ekiplerinden Arsenal, Real Madrid’de forma giyen Türk asıllı oyuncu Mesut Özil’i renklerine bağladı.
Kulüpten transfer döneminin kapanmasına yarım saat kala yapılan açıklamada, Mesut’la 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.
(İHA)