BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.429,91
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/> <br/>Hatay’da facia: 3 ölü <br/>Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yoğun yağışlar felakete dönü...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Hatay’da facia: 3 ölü
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yoğun yağışlar felakete dönüştü. Göcek Yaylasında su baskınları meydana gelirken bir ev de çöktü. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Arama kurtarma ekiplerince kurtarılan yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Polise silahlı saldırı
Diyarbakır - Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde polise uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. İzinsiz gösteriye müdahale eden ve göstericileri yakalamak için ara sokaklara giren polise, el yapımı bomba ve kaleşnikoflu saldırı düzenlendi. Polisin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, saldırganlar kaçtı.

İzmir’de ezan erken okundu
İzmir - İzmir’in Konak ve Karşıyaka ilçelerinde akşam ezanı 15 dakika erken okundu. Bunun üzerine vatandaşların bir kısmı oruçlarını açtı. Erken başlayan ezan ise, daha sonra kesildi.
Yaşanan bu olay üzerine açıklama yapan Konak İlçe Müftüsü Zeki Aksoy, “Hisar Camisinde bulunan merkezi ezan sistemine dışarıdan müdahale edildiğini düşündüklerini” söyledi.
(İHA)