BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Vatandaşlar ilk teravihe akın etti<br/>Dün gece ilk teravih namazları kılındı....

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Vatandaşlar ilk teravihe akın etti
Dün gece ilk teravih namazları kılındı. Ramazan ayının ilk teravih namazında insanlar, camilere akın etti. İstanbul’daki camiler doldu taştı.




Gezi Parkı yeniden açıldı
Dün gün içerisinde açılan ve kısa süre sonra yeniden kapatılan Gezi Parkı, gece yarısına doğru yeniden açıldı. İstanbul Valisi Mutlu da yaşanan olaylarla ilgili açıklamalar yaptı. Mutlu, dün akşamki müdahaleler sonunda 37 kişinin gözaltına alındığı söyledi. Mutlu, "Gezi Parkımız elbette halkımıza açık olmaya devam edecektir. Fakat parkın bir takım marjinal guruplar tarafından gösteri ve işgal alanı olarak kullanılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.


Boeing 777 böyle çakıldı !

ABD’de San Francisco şehrinde iki gün önce meydana gelen uçak kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
İniş esnasında düşen Boeing 777 tipi uçakta 2 kişi hayatını kaybetmiş, 186 kişi ise yaralanmıştı. Olay, tarihe ‘ilk ölümlü Boeing 777 kazası’ olarak geçti.
Kazaya ilişkinse yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde uçağın düşüşü ve ortalığın toz duman oluşu görülüyor.


İstanbul’da otobüs kazası: 20 yaralı

İstanbul Balat’ta özel halk otobüsü, tarihi bir binaya çarptı. Kazada 2’si ağır 20 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)