BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.434,83
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/> <br/><br/>UEFA’dan F.Bahçe ve Beşiktaş’a büyük ceza<br/>İstanbul - UEFA Disiplin Kurulu...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


UEFA’dan F.Bahçe ve Beşiktaş’a büyük ceza
İstanbul - UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe’ye 2+1 yıl, Beşiktaş’a da 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi. Artı 1 olarak ifade edilen üçüncü sene, sarı-lacivertli kulübün gelecek 5 yıl içinde ceza alması halinde yürürlüğe girecek. İki kulüp de UEFA Tahkim Kuruluna başvurarak cezaya itiraz edeceklerini açıkladı.

MGK toplantısı yapıldı
Ankara - Milli Güvenlik Kurulu’nun haziran ayı olağan toplantısı yapıldı. Yaklaşık 5 saat süren toplantıda, çözüm süreci, son günlerde gerçekleşen toplumsal olaylar ile iç ve dış gelişmelerin görüşüldüğü bildirildi.

Gezi provokatörü polise böyle ateş açtı
İstanbul - İstanbul’un Mecidiyeköy’de gerçekleştirilen Gezi Parkı gösterilerinde, silahlı bir saldırganın ateş açması sonucu 2 polisin yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülerde köprü ayağının arkasında duran bir kişinin polise 3-4 el ateş ettiği görülüyor.

Şampiyon Türkiye
Mersin - 17. Akdeniz Oyunları’nda Sırbistan’ı 79-62 yenen 12 Dev Adam, şampiyon oldu. Maçın bitişiyle şampiyonluk coşkusunu taraftarlarla paylaşan milliler, potanın filelerini söküp, kendilerine kolye yaptı.
(İHA)