BIST 10.400
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.409,50
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>‘Varlık Barışı’na onay<br/>Ankara - Cumhurbaşkanı Gül, varlık barışının da içinde y...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

‘Varlık Barışı’na onay
Ankara - Cumhurbaşkanı Gül, varlık barışının da içinde yer aldığı kanunu onayladı. Türk vatandaşlarının yurt dışındaki paralarını Türkiye’ye çekmeyi amaçlayan kanun, vergi dairelerine beyan edilen varlıkların, değeri üzerinden yüzde 2 oranında vergilendirilmesini içeriyor.

“İhbar 3 gün önce yapıldı”
Adana - Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, Reyhanlı’daki patlamalara ilişkin ihbarın olaydan 3 gün önce Hatay İl Emniyet Müdürlüğüne bildirildiğini açıkladı. Açıklamada ayrıca, saldırılarla ilgili 12 kişinin tutuklandığı, 7 kişi hakkında da yakalama emri çıkartıldığı belirtildi.

Milliler yine kazanamadı
İstanbul - Türkiye A Milli Futbol Takımı, Almanya’daki hazırlık maçında Letonya ile karşı karşıta geldi. Mücadele 3-3 berabere sona erdi. Millilerin golleri Olcay Şahan, Selçuk İnan ve Veysel Sarı’dan geldi.

Hastanede inanılmaz ölüm
İstanbul - Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde röntgen cihazının altında kalan kadın, hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 personel gözaltına alındı.
(İHA)