BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 30 Mart 2018 haberleri

Bugün yani 30 Mart 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 30 Mart 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

SİİRT'TE KALLEŞ SALDIRI: 6 ŞEHİT: Siirt'te yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 güvenlik korucusu şehit oldu, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker yaralandı.

IĞDIR'DA MİNİBÜS DİREĞE ÇARPTI: 17 ÖLÜ 36 YARALI: Iğdır'da, kaçak göçmenleri taşıyan bir minibüsün aydınlatma direğine çarparak alev alması sonucu ilk belirlemelere göre 17 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN FRANSA'YA SERT TEPKİ: SDG ile Türkiye arasında arabuluculuk yapmak istediğini söyleyen Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Türkiye'den yanıt geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Türkiye'nin, SDG adı altında  kendini meşrulaştırmaya çalışan PKK/PYD/YPG ile ilgili duruşu açık ve nettir" dedi.

AK PARTİLİ VEKİL EVLENDİ ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU: AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, bütçe görüşmeleri sırasında tanıştığı bürokrat Uğur Yalçın ile evlendi. Çiftin nikah şahidi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

BÜLENT ARINÇ'IN HESABINDAN +18'LİK PAYLAŞIM: Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın Twitter hesabından dün gece yarısı cinsel içerikli paylaşım yapıldı. Sosyal medya bir anda bu paylaşımla çalkalanırken, kısa süre sonra o paylaşım kaldırıldı ve paylaşım yapılan cinsel içerikli Twitter hesabı kapatıldı.

Sitene Ekle
Etiketler