BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 29 Mart 2018 haberleri

Bugün yani 29 Mart 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 29 Mart 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

38 İLDE FETÖ OPERASYONU: Konya merkezli 38 ilde FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında 70 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

YEREL SEÇİMDE MHP İLE İTTİFAK YOK: Başbakan Binali Yıldırım, MHP ile ittifakın Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapıldığını, yerel seçimler için ittifak yapılmadığını söyledi.

VENEZUELA'DA FACİA: Venezuela'nın Valencia kentinde bir hapishanede çıkan ayaklanma sonucunda hapishanede yangın başladı. İlk belirlemelere göre olayda 68 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.

600 POLİSİN KATILIMIYLA GAYBUBET OPERASYONU: Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Balıkesir merkezli 5 ilde 63 adrese 600 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi.

CANER TOYGAR İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU: Evlilik programıyla tanınan Caner Toygar, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla intihar girişiminde bulunacağını duyurdu ve sevenleriyle vedalaştı. Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan Toygar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler