BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.427,58
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 22 Mart 2018 haberleri

Bugün yani 22 Mart 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 22 Mart 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

DOĞAN MEDYA GRUBU SATILDI: Hürriyet ve Posta Gazetesi, Kanal D, CNN Türk ve YAYSAT, Doğan grubu tarafından Demirören grubuna satıldı.

DENİZ BÖLÜKBAŞI HAYATINI KAYBETTİ: MHP Eski Millervekili ve emekli büyükelçi Deniz Bölükbaşı, tedavi gördüğü hastanede 69 yaşaında hayatını kaybetti.

MEHMET AYDIN URUGUAY'DA FERRARİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ: Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın, Uruguay'da Ferrari marka bir otomobille kameralara yakalandı.

HAYATi YAZICI'DAN FLAŞ ADAYLIK ÇIKIŞI: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Bir kişinin hem milletvekili adayı hem de Cumhurbaşkanı adayı olması bu işin doğasına uygun değil" dedi. 

ABD, ERDOĞAN'IN 11 KORUMASI İÇİN KARARINI VERDİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın protestocuları dövdükleri iddiasıyla suçlanan 15 korumasından 11'i hakkındaki dava düşürüldü.

ERDOĞAN VE TRUMP TELEFONLA GÖRÜŞECEK: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donalt Trump'ın buguün telefon görüşmesi yapacağını söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler