BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 12 Nisan 2018 haberleri

Bugün yani 12 Nisan 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 12 Nisan 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

ERDOĞAN'DAN DÖVİZ ÇIKIŞI: Ankara'da Başkentray'ın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan dövizdeki ani artışın kitabına uygun hiçbir izahının olmadığını söyledi. 'Bizi döviz üzerinden terbiye edemezler' dedi.

ABD ve Rusya savaşında son durum! Donald Trump'ın "Hazır ol Rusya, füzeler geliyor" açıklamasının ardından Rusya, İngiltere ve Suriye ordusunda yoğun askeri hareketlilik yaşanmaya başladı. Erdoğan Trump'tan sonra Putin'le de telefonda bir görüşme yaptı.

.KILIÇDAROĞLU AKŞENER'İ ZİYARET ETTİ: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında, CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Aytun Çıray da yer aldı.

BAKAN YILMAZ'DAN FLAŞ LGS AÇIKLAMASI: Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz LGS'yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, öğrencilerin yüzde 10’unun sınavla bir liseye yerleşeceğini söyledi.

Dünyayı ayağa kaldıran Esad'dan ilk açıklama! İsrail medyasının dün sarayını bırakıp kaçtığı yönünde haberler yaptığı Beşar Esad, bugün objektiflerin karşısına çıktı. Doğu Guta'da katliama neden olan ve ABD'yle Rusya'yı savaşın eşiğine getiren Esad bir açıklama yaptı verdiği poz ise olay oldu.

Sitene Ekle
Etiketler