BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,06
ALTIN 2.469,07
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Günün bombasını CHP'li Kocaoğlu patlattı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZBAN projesine olan katkıları nedeniyle Başbakan Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Yıldırım'a teşekkür etti.

Abone ol

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) Dünya Kongresi kapsamında düzenlenen yarışmada ‘En İyi İş Birliği’ kategorisinde birinciliğe layık görülen İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi Anonim Şirketi'nin (İZBAN) ödülünü almak için İsviçre'ye giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Karaman, bu işbirliğine en büyük desteği veren Başbakan Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ’na teşekkür etti.

DESTEKLERİ OLMADAN MÜMKÜN DEĞİLDİ

Kocaoğlu, konuyla ilgili olarak, “Bu projede işin bürokrasi kısmını ve projenin gerçekleşmesini Sayın Süleyman Karaman genel müdürümüzle birlikte yürüttük. Tabii ki hükümetin desteği olmadan, Ulaştırma Bakanlığı'nın desteği olmadan bu projenin gerçekleşmesi mümkün değildi. Ben huzurunuzda hem Sayın Başbakana hem de Sayın Binali Yıldırım bakanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.