BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,29
MEDYA

Günlerdir aranıyordu Mısırlı iş adamı elleri bağlı olarak... Feci son!

Daha önce savcılığa başvurulan fakat akıbeti belli olmayan Mısırlı iş adamı Gaziosmanpaşa'da bulundu. 62 yaşındaki adamın elleri bağlı bir şekilde kilime sarılı halde bulundu.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 62 yaşındaki Mısırlı iş adamının akıbetinin ne olduğu merak ediliyordu. İstanbul'a ticaret yapmak için gelen Mısırlı iş adamıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bugün canlı yayında yapılan açıklamada Mısırlı iş adamının ölü bedenine ulaşıldı. Ticaret için İstanbul'a gelen ve en son olarak evlenmek için Suriyeli bir adamla görüşen Mısırlı iş adamı çöp konteynerin içinde bulundu!

22 gündür kayıp olan Mısırlı iş adamının cansız bedenine ulaşıldı. Mısır'dan babasını aramak için gelen Ömer, babasının ölüm haberini aldı. Daha önce savcılığa başvurulan fakat akıbeti belli olmayan Mısırlı iş adamı Gaziosmanpaşa'da bulundu. 62 yaşındaki adamın elleri bağlı bir şekilde kilime sarılı halde bulundu.

EVLENMEK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Mısırlı iş adamı evlenmek için İstanbul'a geldi. Mısırlı iş adamı en son olarak Suriyeli bir adamla görüntülenmişti. Yine Suriyeli bir kadınla evlenecek olan Mısırlı iş adamının cansız bedenine ulaşıldı.

Sitene Ekle
Etiketler