BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.397,14
HABER /  DÜNYA

Güneşi Beklerken'de istenen oldu!

Güneşi Beklerken dün akşam 13. bölümüyle ekranlara geldi. Güneşi Beklerken izleyiciye sonunda istediğini verdi ve Cihan Zeynep'in babası olduğunu öğrendi.

Abone ol

Yayınlanan yeni bölümde annesine kızan Zeynep, herkese karşı oldukça asi bir tavır aldı. Okulda öğretmenlerine ve arkadaşlarına kötü davranan Zeynep, sonunda disipline gitti.

Zeynep'in bu tavırlarına çok üzülen Cihan ise, Zeynep'in babasını aramaya bu bölümde de devam etti. İlk olarak Demet ile konuşan Cihan, kendisini terslemesi üzerine Jale'den yardım istedi. Jale ise, Cihan'ın ısrarlarına rağmen arkadaşının sırrını saklamaya devam etti. Fakat bir gün sonra Zeynep'in  odasını toplarken  babası için hazırladığı CD'yi bulması üzerine yaşananlara daha fazla dayanamadı ve herşeyi yazdığı bir mektupta açıkladı. Cihan'ın okuldaki odasına CD ile beraber yazdığı mektubu bırakan Jale, gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı. 

Zeynep'in hazırladığı CD'yi gözleri dolarak izleyen Cihan ise gerçekleri öğrendikten sonra ilk olarak Zeynep'in yanına gitti ve sıkıca sarıldı. 

Bir sonraki bölümün büyük heyecanla beklendiği dizide Cihan'ın Zeynep'e babası olduğunu söyleyip söylemeyeceği ise büyük merak konusu oldu.