BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.402,57
GÜNCEL

Gümüşhane’de sevinç gösterileri

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in bugün yapılan seçimlerde yeniden Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından parti binası önünde sevinç gösterileri yapıldı.

En yakın rakibiyle arasındaki farkın açılmasının ardından ilk olarak araçlarla konvoy yapan partililer daha sonra AK Parti İl Başkanlığı önünde buluştu. Ellerindeki meşaleleri yakan partililer çalan davul-zurna eşliğinde halay çekerken, partililer omuzlarına aldıkları Belediye Başkanı Ercan Çimen’e sevgi gösterisinde bulundu. 

Eşi ve çocuklarıyla birlikte parti binasının önünde vatandaşlara seslenen Başkan Çimen, 5 yıldır aynı yolda yürüdüklerini belirterek, “Bu şehirde doğdum bu şehirde ticaret yaptım bu şehirde siyaset yapıyorum ve bu şehirde öleceğim. Sizin gibi altın kalpli insanlara hizmet etmek benim içim bir onurdur, bir şeref madalyasıdır” dedi. 

24 Kasım 2018 günü beni Belediye Başkanı adayı olarak çalışmaya başladığını kaydeden Çimen, “Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisinin güvenine layık olmak için 4 aydır hep beraber çalışıyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Aday olmamızda sizlerin katkıları çok fazla. 4 aydır bu alanda hep beraber koştuk, beraber ağladık beraber güldük. Herkes kendisine yakışanı yaptı biz hep ileriye baktık, Gümüşhane insanına yakışanı yaptık. 5 yıldır ben bu şehrin evladı olarak sizlere yakışanı yaptım, inşallah bundan sonra da sizlere yakışanı yapacağım” diye konuştu. 

Sitene Ekle
Etiketler